Gratis speeltje vanaf 50 EUR I Gratis verzending vanaf 75 EUR!

NIEUWE VERPAKKING VOOR 2024

De Tabbies opnieuw in een nieuwe verpakking waardoor de snacks nog beter vers blijven en dus nog lekkerder zijn. De nieuwe verpakking is ook hersluitbaar en recycleerbaar en is bovendien praktischer!
NIEUW

SNUFFELKORTINGEN

In onze koopjeshoek doe je gewoon je koopjes vanuit je luie zetel. We selecteerden een leuk assortiment aan speeltjes tegen scherpe prijzen. Happy sales = Happy cats.

GRATIS SPEELTJE vanaf 50 EUR, GRATIS VERZENDING vanaf 75 EUR

Shoppen bij Tabby Tijger is altijd een beleving. Tussen 50 EUR en 74,99 EUR besteding, mag je een keuze maken uit onze twee 'Speeltjes van de Maand'. Bij het afronden van je bestelling kan je een keuze maken welk speeltje je wenst. Heb je toch liever gratis verzending maar geen gratis speeltje, dan kan dit vanaf 75 EUR.

TABBY TIJGER TIPS

Kattencoach Julie en Tabby Tijger geven je graag wat tips hoe je nu best met je kat speelt.

DE KITTEN LOUNGE

Wanneer kittens nog erg jong zijn, dan willen we er natuurlijk voor zorgen dat ze uitgroeien tot sterke en gezonde tijgers! Daarvoor hebben we een aangepaste collectie speciaal voor kittens ontwikkeld.

MOEILIJK KIEZEN?
WIJ HEBBEN DE EXPERTISE.

kies voor speelgoed dat een meerwaarde biedt voor elke kat

Binnenkort een nieuw kitten in huis en weet je niet welke speeltjes je best aanschaft? Of ben je op zoek naar iets totaal nieuw voor je senior kat? Wij geven je graag wat inspiratie en tips. Samen met jou maken we alle katjes gelukkig! 

REGISTREER JE HENGEL

Als je de kattenhengel registreert, dan geniet je van 365 dagen garantie. Dat is onze belofte.


DIT IS BELGISCH.
Kies voor creativiteit van eigen bodem.

We zijn ervan overtuigd dat kwaliteit schuilt in kleine hoeveelheden. Daarom produceren we het merendeel van onze producten in eigen beheer, in nauwe samenwerking met kattenexperts, in onze Antwerpse studio. Elk speeltje is 100% handgemaakt. Bij Tabby Tijger beheren we het volledige proces, van het initiële ontwerp tot de verpakking en verzending.

Voor onze diverse veren werken we samen met Nederlandse weilandboerderijen die onze waarden delen. Op die manier hebben we ook een vleugje Nederlandse invloed in onze producten.