Gratis verzending vanaf 75 EUR

DE KITTEN LOUNGE.

We hebben voor jou de leukste speeltjes uitgezocht die perfect beantwoorden aan de speelbehoefte van een kitten. De keuze is gebaseerd op onze eigen bevindingen en de feedback van onze klanten. Heb jij ook een speeltje waar je kitten dol op is? Laat het ons weten. 

Waarom spelen
belangrijk is

01. 
Spelen omdat het onderdeel is van de ontwikkeling.

Kittens staan bekend om hun speelse gedrag, rennen, klimmen en springen. Spelen is eigenlijk een essentieel onderdeel van de normale ontwikkeling en helpt de jonge kat sociale en motorische vaardigheden te ontwikkelen die volwassen katten normaal in de natuur nodig zouden hebben. Rond de leeftijd van 10-12 weken is dit speelgedrag volledig ontwikkeld.

02.
Spelen om verveling te voorkomen.

Een kat heeft zoveel te ontdekken, en toch kan er een op termijn verveling optreden als er even niets uitdagend meer te ontdekken valt. Daarom is het belangrijk om op regelmatige tijdstippen te spelen. Spelen helpt overtollige energie te verbranden waardoor je huistijger zijn vaardigheden blijft oefenen.

03.
Spelen om de natuur na te bootsen.

Zorg voor een verscheidenheid aan speelgoed voor je kat, net zoals er in de natuur een ruim aanbod is aan spinnen, vogeltjes en veldmuizen waar een wilde kat achteraan jacht.  Wilde katten jagen de hele dag door tot wel 20 keer. Het is dus verstandig om met je kitten minstens drie keer per dag stimuleert met interactieve spellen en mini-speelsessies.

04.
Spelen om de band met je kat te versterken.

Besteed elke dag wat tijd aan uw kat! Dit zorgt ervoor dat zowel jij als je huistijger samen kunnen binden, ontspannen en samen veel plezier maken! Echter hebben katten elke dag veel aandacht nodig. Kattenspeelgoed is een noodzaak voor uw kitten. Ze helpen uw kitten gelukkig, fit en gezond te houden.

05.
Spelen om stress te verminderen.

Inzicht in de behoefte van je kitten en het stimuleren van spelen zal hem helpen om zijn ontwikkeling op het juiste spoor te krijgen, om zelfvertrouwen op te bouwen en stress en/of agressie te verminderen. Angstgevoelens, vooral wanneer ze naar een nieuwe thuis verhuizen, hebben de neiging te verminderen waardoor kittens kunnen ontspannen en zich kunnen aanpassen in hun nieuwe thuisomgeving.