Guinea Pig

Guinea Pig is bij ons gekend onder de naam Cavia. En laat nu net cavia’s leuke speelkameraadjes zijn voor katten. Yep, wij kunnen het weten! Dus gegarandeerd maandenlang speelplezier met dit speeltje. In tegenstelling met een échte cavia maakt dit speeltje geen geluid en houdt hij je ‘s nachts niet wakker, tenzij de kat gans de nacht achter zijn nieuwe speel buddy zit te jagen…

9,99

Artikelnummer: 8720297241826 Categorie:

Guinea Pig: Het Ultieme Speelkameraadje voor je Kat, Zonder het Geluid!

Ben je op zoek naar een speeltje dat je kat maandenlang zal entertainen? Maak kennis met de Guinea Pig, het perfecte speelkameraadje voor je kat dat geen geluid maakt en je ‘s nachts niet wakker houdt!

Waarom is de Guinea Pig zo Bijzonder?
– 00% Authentieke Bonthaartjes: Gemaakt van bonthaartjes van wilde hazen uit Duitsland en Polen, die leven in een natuurlijke buitenomgeving en beschermd zijn onder de Europese Dierenwelzijnswetgeving.
– Onweerstaanbaar voor Alle Katten: Of je nu een kitten of een volwassen kat hebt, dit speeltje heeft een enorme aantrekkingskracht op katten van alle rassen.
– Geen Kattenkruid Nodig: Dit speeltje bevat geen specifieke kattenkruiden maar is toch onweerstaanbaar voor je kat.

Stil maar Effectief
In tegenstelling tot een echte cavia, maakt de Guinea Pig geen geluid. Dus geen zorgen, je kat kan de hele nacht jagen zonder je wakker te maken! Als je je kat wilt trakteren op een unieke en stimulerende speelervaring, dan is de Guinea Pig het perfecte speeltje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Guinea Pig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *